Betfair са водещ бранд, който предлага спортни залози и борса, които се отличават с разнообразни пазари, високи коефициенти и екстри като Cash-out, Price-Rush и други. Новите играчи получават 100 лева бонус за добре дошли. Препоръчваме ги!

Оценка за букмейкъра

Дизайн и навигация - 10
Бонуси и промоции - 10
Залози на живо - 10
Коефициенти - 9
Мобилни залози - 9.5
Грижа за клиентите - 9

9.6

рейтинг

Betfair са водещ бранд, който предлага спортни залози и борса, които се отличават с разнообразни пазари, високи коефициенти и екстри като Cash-out, Price-Rush и други. Новите играчи получават 100 лева бонус за добре дошли. Препоръчваме ги!

Вашата оценка: 4.45 ( 1 гласа)

Кратко интро за Betfair

Лого на Betfair - онлайн букмейкъри
Бетфеър е един от водещите световни букмейкъри с утвърдено име в онлайн залозите. Отскоро букмейкърът е лицензиран в България и играчите спокойно могат да боравят със сайта му без да се налага да търсят алтернативни връзки. Освен множеството бонуси и спортове, за които можете да залагате, Бетфеър има и Спортна борса, където можете и сами да сте букмейкъри и да залагате срещу други играчи.

Регистрация в Betfair

Регистрацията в сайта на Бетфеър е максимално улеснена от екипа им за удобство на своите играчи. Можете да влезете и да се регистрирате директно от този линк. Ето и стъпките:

Регистрация в Efbet

Стъпка 1

Влизате в сайта на Бетфеър и оттам натискате бутона „Включи се“ и ще ви излезе нов прозорец;

Стъпка 2

В отворения прозорец трябва прилежно и точно да попълните личните си данни и да си измислите парола, с която да се логвате;

Стъпка 3

Много е важно преди да завършите регистрацията си да изберете валутата, с която ще боравите в сайта.

Стъпка 4

Като сте готови с попълването на информацията, ви съветваме да направите проверка дали личните ви данни са точни. А ко всичко е наред, натиснете бутона „Регистрация“ и сте готови.

Спортни залози

В секция Спорт на Бетфеър ще можете да избирате да залагате измежду 29 вида спортове. Когато влезете в тази секция, пред вас ще можете да гледате най-популярните срещи, които се провеждат в момента, както и тези, които предстоят за деня. Можете в реално време да следите резултатите и да прецените подходящия момент за залагане. В средната част на сайта са изведени акцентите за деня във Футбол, Тенис, Баскетбол, Волейбол и Хокей на лед.

Спортни залози в Efbet

Първоначален бонус до 100 евро (с бонус кода ZSKACB )

Началният бонус от 50% или до 100 евро, можете да получите още като се регистрирате. За тази цел в прозореца за регистрация имате поле, в което да напишете Промо код. Този промо код е ZSKACB. В повечето случаи сайтът автоматично го генерира, но ако това не стане можете да го копирате от тук. Този начален бонус може да се ползва еднократно, когато депозирате първата си сума. В зависимост от паричната стойност, която вкарате в сметката си за първи път ще получите бонус в размер на 50% от тази стойност, като максималният бонус, който може да ви се преведе е 100 евро. Например ако вкарате 200 евро в сметката си, ще получите 100 евро бонус и това е максимумът. Но ако вкарате 50 евро първоначално, то тогава ще получите 25 евро. Парите се превеждат веднага по сметката ви, но за да можете да ги изтеглите, трябва да ги превъртите поне 4 пъти в секция Спорт.

Забележка: За да можете да получите бонуса, трябва да сте депозирали началната сума с банкова карта или Pay Safe Card. Методите Neteller и Skrill не могат да се използват за тази промоция.

Price-Rush възможност от Betfair

Price Rush е една иновативна възможност, предоставена от Бетфеър, с която можете да спечелите повече. С Price Rush можете да увеличите коефициента за среща, на която сте заложили. По този начин единствено си увеличавате шанса за печалба, не можете да загубите от него. Ако активирате Price Rush коефициентите или ще останат същите или ще се вдигнат. Можете да се възползвате от тази екстра само за единични залози на определени спортове: футбол, тенис, конни надбягвания, голф и баскетбол.

Раздел Борса

Спортната борса на Бетфеър е нещо уникално за България. В този раздел имате право да избирате дали да сте букмейкъри или играчи и да правите предложения ЗА и ПРОТИВ. В раздела всичко е направен с максимално улеснение за своите клиенти. В лявата страна са изброени всички видове спортове, които участват в борсата. В централната част на страницата пък са изведени акцентите при срещите от най-популярните видове спортове. Като изберете даден спорт, можете да използват различни филтри, така че да виждате само информацията, която ви интересува. Също така има и опция „На живо“, където можете да следите текущите срещи и да правите своите предложения.

Борса в Efbet

Начален бонус за спортната Борса (с бонус кода EXE501 )

Залог 20 евро – бонус 20 евро

Бетфеър предлага на своите играчи още един начален бонус. Той се прилага, когато се регистрирате в полето „Промо код“, като това е кодът ZSKACC. С него, когато заложите сума минимум 20 евро в раздел Спорт, ще получите бонус 20 евро.

Забележка: За да можете да получите бонуса, трябва да направите първия си залог за поне 20 евро, като ще получите парите си след като приключи залога. Няма да получите бонуса ако се възползвате междувременно от опцията Cash Out за същия залог.

„Кеш-Аут“ опция

Малко букмейкъри в България предлагат функцията Cash Out, но за щастие Бетфеър е един от тях. Тази функция можете да използвате, когато залагате на срещи, които се излъчват на живо. Важи за секция Спорт и за секция Спортна борса. По време на срещата, ако видите, че резултатът върви към нежелана от вас посока можете с едно натискане на бутона „Cash Out“ да си приберете печалбата, която сте натрупали до момента. Това може да се прави за един залог или за комбинация от залози, но не на всички видове срещи, а само на тези, които имат оранжев бутон „Cash Out” във вашия фиш.

Специална опция ACCA EDGE

Тази изключително удобна опция на Бетфеър замества много бонуси от други подобни букмейкъри. ACCA EDGE ви дава възможност да си върнете парите за един от направените залози, и то в кеш. Тук екипът на Бетфеър се е постарал да опише подробно как става използването на ACCA EDGE стъпка по стъпка. В най-общи линии трябва да направите поне три залога. Когато правите това във вашия фиш, до залозите ще се появи символът на ACCA EDGE, който можете да приложите към тях. Ако от направените селекции само една е неуспешна, от Бетфеър ще ви върнат залога в кеш.

Как мога да депозирам или изтегля сума?

Бетфеър има гъвкави методи за депозиране и теглене на суми, като при почти всички методи обработването на сумите става моментално освен при банковия превод – там може да отнеме няколко дни. Един голям плюс е че няма такса обработка при нито един метод за плащане.

  • Виза / Мастър – минимален депозит 6 евро
  • Neteller – минимален депозит 15 евро
  • Skrill – минимален депозит 10 евро
  • Paysafe – минимален депозит 1 евро
  • По банка – минимален депозит 15 евро

Мобилна версия и апликации

Бетфеър се е постарал да бъде максимално достъпен с мобилната версия на сайта си и апликациите. Мобилната версия е с дизайн и визия, подходящи за таблет и мобилен телефон и е приспособима към видовете екрани. Също така има и мобилни приложения за Betfair Спорт и Betfair Спортна борса, в зависимост кой кое предпочита, като можете да свалите и двете. Мобилните апликации са подходящи за Android и iOS. Направени са така, че да имат всичко, което предлага оригиналния сайт.

Партньорска програма

Афилиейт програмата на Бетфеър е много добре изградена. Можете да станете партньор на сайта и да рекламирате букмейкъра като попълните молба и изчакате одобрение от екипа. В одобрението трябва да би бъде предоставен логин и парола за партньорския сайт на Бетфеър, в който можете да се възползвате от най-различни рекламни материали и банери. Плюсовете на партньорството с Бетфеър са, че можете да получите до 35% комисионна, получавате пълни печалби върху всички продукти и нямате отрицателни прехвърляния. А още един специален плюс е, че можете да спечелите доживотни приходи за препоръчани играчи.

Грижа за клиентите и списък с контакти

Бетфеър поддържа специален помощен център на сайта си. Можете да влезете в него през сайта, като горе в лявата част натиснете бутона „Помощ“. Оттам ще ви се отвори нов прозорец, в който са описани начините за връзка, стъпките, които да следвате, за да се свържете, както и най-популярни заявки. Нашият съвет е да прегледате списъкът със тези заявки преди да се свържете и да видите ще могат ли да ви помогнат да си отговорите на въпроса.

А контактите за връзка са:

Оценка и заключение

Като един от водещите онлайн букмейкъри в България и не само, Бетфеър държи много високо ниво на поддръжка и визия на сайта си. Всичко е подредено и добре замислено. Дизайнът на самия сайт привлича със семплата си и модернистична визия. Лесно е да се ориентира човек в него и има много начини за помощ при затруднения и проблеми. Предлагат се големи разнообразия от спортни залози, а Спортната борса е нещо, което не се среща при всеки букмейкър и определено привлича вниманието на потребителите.