Оценка на букмейкъра

Дизайн и навигация - 9
Бонуси и промоции - 8.5
Залози на живо - 9.5
Коефициенти - 10
Мобилни залози - 10
Грижа за клиентите - 10

9.5

Вашата оценка: 4.13 ( 7 гласа)


Относно букмейкъра

1xBet - онлайн букмейкър1xBet е руски букмейкърски сайт, който бързо набира популярност в България. Той привлича с голямото си разнообразие от спортове и игри, от които можете да избирате. В момента няма официален сайт за България, но пък има много огледални такива, през които можете да влизате и да се регистрирате без проблем.


Работещ линк за България

Букмейкърът 1xBet няма издаден лиценз за България от Държавната комисия по хазарта и затова не може да се влиза от официалния сайт. Но пък за сметка на това има достатъчно алтернативни линкове, през които можете да влизате без затруднения и ще имате пълен достъп до всички услуги в сайта. Някои от тези линкове са:

 • 1xbet7.com/bg/
 • 1zsport.space/bg/
 • 1xlich.space/bg/
 • 1xkoly.space/bg/
 • 1xkala.space/bg/


Как да си направим регистрация

Регистрацията в сайта на 1xBet става по няколко начина. Можете да изберете един от тях.

Първият вид е регистрация с 1 клик. Това става като влезете през някой от алтернативните линкове в сайта на 1xBet и направите следното:

Стъпка 1

Горе в десния ъгъл ще видите зелен бутон „Регистрация“, който трябва да натиснете и ще ви се отвори нов прозорец;

Стъпка 2

В новия прозорец ще видите няколко опции за регистрация – избирате С 1 клик;

Стъпка 3

Показва ви да си въведете държавата и валутата, с която искате да оперирате в сайта. Избирате ги и натискате „Регистрирай се“;

Стъпка 4

След това ще получите ID и парола, които да въведете в полето за вход в сайта.

Съветваме ви да си попълните данните в личния профил веднага след това, за да можете да депозирате и да теглите свободно.

Вторият вид регистрация е през телефон. Ето и стъпките:

Стъпка 1

Повтаряте стъпка 1 от предния вариант за регистрация.

Стъпка 2

В новия прозорец ще видите няколко опции за регистрация – избирате Чрез телефонен номер;

Стъпка 3

Показва ви да въведете телефонен номер и валута. Направете го и след това натиснете „Регистрирай се“;

Стъпка 4

На телефона си ще получите СМС с ID и парола, които да въведете в полето за вход в сайта.

Отново ви съветваме да си попълните данните в личния профил веднага след това, за да можете да депозирате и да теглите свободно.

Регистрация в 1xBet букмейкърски ревюта

Третият вариант за регистрация е през имейл. 

Стъпка 1

Повтаряте стъпка 1 от предния вариант за регистрация.

Стъпка 2

В новия прозорец ще видите няколко опции за регистрация – избирате Чрез email;

Стъпка 3

Ще ви излязат полета, в които да попълните желаната информация;

Стъпка 4

Натискате бутона Регистрирай се“ и сте готови.

Четвъртия вариант е регистрация през социални мрежи.

Стъпка 1

Повтаряте стъпка 1 от предния вариант за регистрация.

Стъпка 2

В новия прозорец ще видите няколко опции за регистрация – избирате Чрез социална мрежа;

Стъпка 3

Ще ви излязат 6 социални мрежи: ВКонтакте, Однокласници, Facebook, Google+, Yandex и Mail.ru. Избирате социална мрежа, в която имате профил и предпочитате, както и валута, и сте готови.

Петият вариант е през биткойн. Това става по следния начин:

Стъпка 1

Горе в десния ъгъл ще видите зелен бутон „Регистрация“, който трябва да натиснете и ще ви се отвори нов прозорец;

Стъпка 2

Изберете опцията Чрез биткойн;

Стъпка 3

Въведете имейла, с който сте се регистрирали в крипто валутата. Ако нямате такъв, може направо да си го създадете директно през „by email“;

Стъпка 4

Натискате бутона Регистрирай се“ и сте готови.


Верифициране на акаунт

Верификация ще ви бъде направена от екипа на 1xBet преди да започнете да теглите за първи път от сметката си в сайта, ако ще теглите по-висока сума. От 1xBet  могат да поискат верификация по всяко друго време или ако теглите малки суми – въобще да не го правят. Но ако го направят ще ви поискат сканирани копия на лични документи за идентификация, като лична карта, паспорт и други.


Начален бонус от 100 Евро

Букмейкърът 1xBet веднага привлича погледите с големия си начален бонус. Може да получите 100 % бонус до 100 евро за първия си депозит. Условието е да вкарате начален депозит поне 1 евро или 2 лева след като се регистрирате и от 1xBet веднага ще ви начислят бонуса, който ще е в размер на 100% от депозираната от вас сума. Единствено ако депозирате сума над 100 евро, ще получите само максимума от 100 евро като бонус.  Но както при повечето букмейкъри, има известни условия, които трябва да изпълните, за да можете да изтеглите бонуса си. Първо трябва да превъртите сумата три пъти със залог от типа Акумулатор. Всеки акумулатор трябва да съдържа най-малко 3 събития, като всяко от тях трябва да е с коефициент поне 1,40 или по-висок. Всичко това и още информация са подробно описани в раздел „Бонуси и оферти“ в сайта на 1xBet.

Забележка: Ако направите опит да изтеглите бонуса преди да сте превъртели цялата начална сума заедно с него поне 3 пъти, печалбите от тях ще бъдат анулирани.


Мнение за дизайна и структурата

Дизайнът и структурата на сайта са добре направени и е лесно да се ориентирате в него. В лявата част на сайта са разположени всички видове спортове, за които можете да залагате по азбучен ред. В средната част на сайта излизат мачове и срещи, които се играят в момента, както популярни срещи, които предстоят в близкото бъдеще. По-надолу са изведени Акумулатор на деня и Live акумулатор на деня, където можете да седите акцентирани коефициенти и да заложите, ако нещо ви допадне. В дясната част се намира фиша за залози както и секция Моите залози, където можете да гледате своите залагания.

Мнения за дизайна и структурата на 1xBet


Спортни залози

1xBet разполага с изключително голямо разнообразие от спортове. В лявата част на сайта ще откриете в горния край най-популярните такива, а след това са подредени всички останали спортове от А до Я. Можете да избирате да заложите измежду спортове като футбол, баскетбол, тенис, хокей на лед, както и на такива по-малко популярни, но пък търсени от много играчи – снукър, голф, дартс и много други. Интересното тук е, че 1xBet предлага стотици комбинации от залози за спортове като Футбол, което прави букмейкърът един от най-добре развитите в това отношение. Можете да направите своя залог много бързо и лесно. След като изберете даден мач или среща веднага ще ви се покаже бутон “Направи залог“, където да попълните желания от вас такъв. След това можете да следите залаганията си във фиша отляво и в личната ви история на залози, която се намира в профила ви.


Залагане на живо

До раздел Спорт се намира раздел На живо, където можете да залагате на срещи, които вече са започнали. 1xBet предоставя много подробна информация по какъв начин се развиват срещите, които се излъчват в момента. Като кликнете на този раздел, ще ви се покаже пълна статистика на моментните коефициенти и развоя на събитията. Всичко е много добре систематизирано и ви дава възможност да наблюдавате няколко събития едновременно без да се налага постоянно да превключвате. Така можете много бързо да реагирате със залагане в точния за вас момент.

Залагане на живо в 1xBet


Пряко излъчване

В раздел На живо в 1xBet можете да гледате и пряко предаване на определени срещи. Букмейкърът предлага голямо разнообразие от излъчвани събития в различните спортове на ежедневна база. Когато решите да гледате дадена среща, 1xBet предоставя и информация за актуалните коефициенти отстрани в ъгъла на картината, така че винаги ще можете да се ориентирате в моментната статистика. Хубавото на гледането на срещи през 1xBet е, че можете да ги правите на цял екран, което допълнително увеличава емоцията от срещата.


Спиране на залог с „Кеш-Аут“

1xBet разполага с кеш-аут опция, както почти всички уважаващи себе си букмейкъри. С тази възможност можете да спрете залога си по всяко време, докато залагате на живо в зависимост от развоя на събитията в конкретната среща. Така можете да се предпазите от големи загуби. Предимството на 1xBet пред другите онлайн букмейкъри е, че кеш-аут опцията е много бърза, няма забавяне като натиснете бутона Кеш-Аут. Това е много важно за всеки играч, защото повечето търсят точен момент за спиране на залога. А когато се получи забавяне, може да има хора, които да останат недоволни заради това.


1XBet мобилна версия и апликация

1xBet предоставя на своите играчи много добра мобилна версия на сайта си, както и апликации за Андроид, iOS и Windows phone. Докато можете да свалите без проблем приложенията за iOS и Windows phone от техните специализирани магазини, то за да свалите апликацията за Андроид ще трябва да използвате друг начин, защото Google Playstore не предлага хазартни приложения. А най-лесния вариант да свалите приложението за Андроид е като влезете в мобилната версия на и 1xBet и оттам натиснете бутона за изтегляне на Android версията.


Методи за разплащане

1xBet разполага доста богат набор от разплащателни методи:

  • Visa/Mastercard или Maestro
  • Skrill;
  • Netter;
  • Paysafecard;
  • EcoPayz;
  • B-Pay;
  • Webmoney
  • Bitcoin;
  • Trustpay;
  • Euteller;
  • Paykasa;
  • Ok Pay;
  • Yandex money;
  • Qiwi.

Минималният депозит при повечето варианти е 1 евро, а минималният праг на изтеглена сума е 2 евро. Но за да ви се преведат парите по сметката, ще трябва да почакате около 5 или до 5 дни, зашото транзакциите стават малко по-бавно.


Affiliate програма

Партньорската програма на 1xBet предоставя на своите партньори 25% от чистата печалба на букмейкъра за всеки доведен играч в сайта. Това е доста добър старт на сътрудничество, като се има предвид, че 1xBet отскоро е популярен в България и тепърва продължава да се развива и разпространява у нас.


Как да се свържем с 1xBet?

Хубавото е, че има връзка за контакт за българските клиенти чрез имейл: [email protected] и телефон за за играчи от България: +35980046020.

А ето и още няколко специализирани имейла за връзка със сайта на 1ХБет:


Заключение за 1xBet и наша оценка

Руският букмейкър 1xBet не отстъпва по нищо на своите конкуренти в България. Можем да кажем дори, че в някои отношения ги надминава. Голямото разнообразие от спортове, бързия кеш-аут бутон, както и слод и тото игрите са това, което би привлякло много играчи. Сайтът е много добре структуриран и човек бързо може да се ориентира в него, което благоприятства за желанието за залагане. Единственият недостатък е, че няма лиценз за България все още и трябва да се търсят огледални сайтове, за да влезете в 1xBet. Но за сметка на това алтернативите са много, така че няма пречка да изберете веднага една от списъка, който сме ви предоставили по-горе и да започнете своята игра.